Kisat kisattu ja tulostakin saatiin - Vesalle pisteitä Cupissa ja pokaali Viron sarjassa! cheerleader.gif

Jep, kerrankin kausi alkaa näin positiivissa merkeissä. Vesa ponkaisi matkaan siis eturivistä ja alku sujui varsin mallikkaasti. Ylijoki kyllä lähti heti alusta menemään ihan omia menojaan ja vetäisi kunnon kaulan ennenkö kukaan ehti kissaa sanoa. Perässätulijat kilpailivat tiukasti seuraavista sijoista, Vesa vaan tipahti tuosta kärkijoukosta kun takarengas ei yksinkertaisesti toiminut ei sitten ei pätkääkään ja tulipa tuota käytyä tutkimassa vähän Jurvan radanvarren kasvillisuuttakin, mutta onneksi pystyssä pysyen. Siinä sähellyksessä meni monen monta pyörää ohi ja hetkeksi oli vauhtia himmattava kun radalle pääsi takaisin, renkaat olivat moisen maastoajon jälkeen tietysti aivan roskaiset ja likaiset ja siten liukkaat. Vaikeuksista huolimatta Vesa ylitti maalilinjan yhdeksäntenä ja keräsi itselleen 7 Cup-pistettä. Yhdeksäs sija oli samalla myös toinen sija - nimittäin Viron sarjassa! Sepä tiesi Viron sarjan palkintojen jaossa sitä, että sieltähän tulla tupsahti käpälään hieno pokaali. Hienompi homma! :)

Mikan osalta kisa sujui siinä mielessä hienosti, että aamulla aika-ajoissa tullutta omaa henkilökohtaista enkkaa tuli samantein parannettua lähes kokonaisella sekunnilla. Vielä on toki matkaa kärkeen tästä huolimatta, mutta mukava huomata, että suunta on nousujohteinen. Kokonaistuloksissa sijoitus oli 18., joten Cup-pisteitä ei tästä tullut. Viron sarjassa sentään jotakin pisteitä on tarjolla, vaan vielä ei tiedetä paljonko, kun Viron sarjan kaikkia osallistujia ei tiedetä. Täytyy odotella Annikan päivityksiä asiasta.

Huikean vauhdikas kisa päättyi ylivoimaisen Ylijoen voittoon ja samallahan se tulla tupsahti myös rataennätys Jampun nimiin (1:10,909). Hyvä Jamppu!

Allun osalta Supersport B -luokan kilpailu päättyi hienoon kymmenenteen sijaan. Sentään ensimmäinen kisa ja heti kympin sakissa. Tunnetusti nälkä kasvaa syödessä ja harjoituksen myötä sijoitukset paranee. Ja sittenhän ollaankin pulassa loppukesästä kun ei enää tiedetä mihin kaikki pokaalit oikein mahtuu! Täytyy varmaan hankkia sivuteltta palkintoja varten... ;)