Eilisen superbike B:n kisan suhteen tilanne oli sama kuin supersporteillakin eli keli oli mitä oli, välillä paistoi ja välillä satoi. Siinä oli aikamoista arpapeliä renkaiden kanssa ja lopulta kisaan päätettiin lähteä riskillä slickseillä kun aurinko tuntui olevan se vallitsevampi. Vaan niinhän tuo osoittautui vääräksi valinnaksi kun taivaalta alkoi kisan aikana paiskoa vettä. Siinä piti sitten ajaa tarkasti ja kieli keskellä suuta, ettei kävisi kuten Allulle hieman aikaisemmin. Tuloksista ei siis jäänyt suurta kerrottavaa jälkipolville ja taas kerran Mika oli harmillisesti se ensimmäinen, joka ei enää saanut cup-pisteitä eli sijoitus oli 16. Kimikään ei ollut tyytyväinen omaan sijoitukseensa, sillä sinne kympin sakkiin ei ollut lopulta asiaa vaan sijoitukseksi jäi 11. Kisan kokonaistulokset tästä linkistä. Tämä kisa kuului myös Viron sarjaan ja Viron pisteitä tästä kuitenkin heltisi. Täytyy vain odotella Annikan pistepäivityksiä ennen kuin päivitellään omaa pistetaulukkoa koska Viron sarjaan osallistuneita ei tuloslistassa ole erikseen merkattu.

Ja illalla ruuvattiin jälleen – yllätysyllätys – Allun pyörää. Anu nimittäin vinkkasi, että Allu voisi anoa tuomaristolta erikoislupaa ajaa A:n lähdössä vaikka B:n kisassa kellahtikin kyljelleen väärän rengasvalinnan myötä. Normaalisti viisi parasta B:n kuljettajaa pääsevät seuraavan päivän A:n kisaan, mutta tällaisissa Allun tapauksissa erikseen lupaa anomalla voi tuomaristo sallia A:ssa starttaamisen vaikka maalilinjaa ei olisikaan ylitetty. Tällöin katsotaan kokonaisuutta ja ennen kaikkea aika-ajojen ja kisan kierrosaikoja ja nehän Allulla riittää hyvinkin myös ”isojen poikien” porukassa. Illalla tuomariston kokouksessa Allun hakemus käsiteltiin ja ratkaisu oli myönteinen eli kisaamaan vaan! :) Se tiesi sitten sitä, että kaatumisessa hieman vaurioita saanut pyörä piti laittaa taas kuntoon pikapikaa. Allun puolestaan piti kipaista kaatumisensa vuoksi ensin lääkärintarkastuksessa, jotta starttilupa heltiäisi ja nämä jututhan laitettiin kuntoon totta kai. Pyörän kanssakaan ei mennyt tällä kertaa ihan yöhön asti, vaikka takarengasta siinä vaihdettiinkin vielä puolen yön aikaan. Saivat mekaanikotkin ottaa tämän illan vähän rennommin. kaverutsket.gif

Tänään sitten jännä päivä Allun suhteen ja lämppärikierrosten jälkeen Allulla oli kahdeksanneksi nopein aika. Huh! Itse kisaan Allun piti tietysti lähteä aivan hänniltä, emme tosin ihan ymmärtäneet miksi Allu ei voinut lähteä siltä viimeiseltä tyhjältä riviltä vaan viimeisen A:n kuljettajan ja Allun väliin piti jättää vielä yksi ihan kokonainenkin tyhjä rivi. Allu lähti siis matkaan kahden rivin takamatkalta, mutta sininen salama lähti sähäkästi ja tuloslistalla sijoitus parani melkein joka kierroksella. Kierrosten loputtua ja maalilinjan ylitettyään Allu komeili tuloksissa sijalla 14. Huimaa. Sehän olisi tiennyt ihan SM-pisteitä mikäli Allu olisi ollut virallisesti mukana A:ssa. Mahtavaa! Kyllä se nyt on niin, että kun Allu tämän kauden reenaa tässä B:ssä niin tiedossa on aivan varmasti nosto A:han ensi kaudeksi. :) Superstockien kokonaistulokset tästä klikkaamalla.