Torstain ja perjantain reenit meni mukavasti ja hyvässä kelissä, Mikakin ajeli oman henkilökohtaisen enkkansa harjoituksissa aika helposti. Mutta niinhän se alkoi perjantaina viilentyä ja ilta oli suorastaan jo hyinen, tänään lauantaina on jälleen kerran saanut pitää toppatakkia kun lämpötila kieppuu tässä vain hieman yli kymmenen asteen tienoilla ja siihen päälle vielä varsin navakka tuuli, niin kyllä on KYLYMÄ!

Tällä reissulla meidän teltassa majailee myös Kim Holmström, sillä Vesa ei lähtenyt tänne Keski-Pohjanmaalle ja teltassa on hyvin tilaa kolmelle pyörälle. Kimin myötä teltalla hääräilee nyt kaksi mekaanikkoa, kun Kimin mukana tietysti seurasi myös Kimin mekaanikko. Mutta lisääkin olisi itse asiassa tarvittu... Perjantaina viimeisellä setillä Allun pyörä sanoi sopimuksensa irti kun kannen tiiviste alkoi vuotaa. Siinä ei sitten muu auttanut kuin purkaa koko pyörä palasiksi, jotta päästiin koneen kimppuun. Aika epätoivoiselta urakalta se vaikutti, mutta pakkohan se oli yrittää. Onneksi saimme hommaan paljon apukäsiä ja tietotaitoa ja muutama työkalukin puuttui omasta takaa, mutta nekin saimme lainaan. KIITOKSET IHAN JOKAISELLE AVUSTA. Yksin omalla porukalla tuskin olisimme saaneet pyörää kuntoon, sillä se oli nytkin kello kolme aamuyöstä kun kone oli siinä kunnossa että se voitiin nostaa takaisin paikalleen ja puoli kuusi aamulla ennenkö pyörä oli takaisin nipussa kokonaisuudessaan. Aamulla sitten katsastamaan pyörä pikapikaa muutaman tunnin yöunen jälkeen ja heti yhdeksältä ensimmäisiin aika-ajoihin. Huhhuh! Mutta kova työ kannatti ja Allu oli molemmissa aika-ajoissa loistavasti ykkösenä eli se on sitten paalupaikka kisaan! Mahtavaa. Aika-ajojen tulokset, myös yhdistetty, löytyvät klikkaamalla tästä.

Mika ajoi ensimmäisissä aika-ajoissa lähes sekunnin huonommin kuin to&pe harjoituksissa, sijoitus oli 18/27. Toiset aika-ajot eivät sen paremmin sujuneet, sijoituksena kuitenkin 17. Yhdistetyissä tuloksissa se tarkoittaa 18. ruutua sitten kisastartissa. Kimin osalta aika-ajot olivat tasaiset ja molemmissa sijoitus yhdeksäs, tosin kilpailuun hän lähtee silti ruudusta 11. Vaan eiköhän se kisassa sitten kympin sakki kutsu kuitenkin, mutta kuinka korkealle siellä, sitä täytyy tässä vielä odotella. Tulokset aika-ajoista kokonaisuudessaan tästä.

Kisastartti siis kuussatasten osalta klo 15.20 ja tonnisten klo 16.00.