Torstai meni ajellessa ja ihmetellessä, varsinkin Mikan osalta, joka ei ollut ajanut Motoparkissa vielä kertaakaan tänä vuonna. Lähinnä siis kierroksia alle ja säätöjen hakua ja sellaista, mutta aika lupasi silti ihan hyvää. Vesa puolestaan ajeli heti kättelyssä varsin sujuvasti vallan mukavia aikoja.

Perjantaina Vesa ajeli vielä pari settiä ilman sen suurempia murheita. Mikan pyörää huollettiin oikeastaan koko päivä, öljyjen vaihtoa, yks takahäkin pultti oli korkannu poikki, asennettiin uus vaihtovalo (joka osoittautui yllättävän hankalaksi projektiksi) ja muuta sellaista. Yhden setin verran Mika sitten ehti kokeilla, että kaikki toimii edes kutakuinkin. Päivän lopuksi pyörät katsastettiin ja ennakoitiin lauantain säätä eli väännettiin sateisia alle.

Ja niinhän se sitten lauantaina tuli vettä Esterin esiliinan alta semmoista tahtia, että rataa olisi todennäköisesti päässyt kiertämään paremmin vesiskootterilla kuin moottoripyörällä. Sitkeästi lähdettiin kuitenkin kohti aika-ajoja kaksipyöräisillä vempeleillä. Vesa onnistui sadekelistä huolimatta ajamaan kohtuu hienon ajan ja selvisi kuudenneksi. Mikan oli tyytyminen 19. sijaan. Sadekeli ja ensimmäinen kerta kyseisellä radalla ei oikein ole se optimaalisin ratkaisu... Toisiin aika-ajoihin olikin tarkoitus laittaa sitten uudet renkaat ja vanteet ja näin päästä parantamaan aikaa. Toisissa aika-ajoissa vettä tuli kuitenkin vieläkin enemmän kuin ensimmäisissä eikä hyvistä aikeista huolimatta kumpikaan tiimin kuljettajista onnistunut parantamaan. Vesan sijoitus oli 13. ja Mika ylti vain 20. sijaan ajettuaan vain muutaman kierroksen, sillä uusissa vanteissa olikin toinen jarrulevy kiero!

Yhdistettyjen tulosten perusteella kisaan lähdettiin sitten ruuduista 7 (Vesa) ja 20 (Mika). Ennen kisaa satoi edelleen, mutta sade loppui juuri ennen starttia. Rata oli siis märkä, mutta siihen kuivui kisan aikana kuivia kohtia. Mikalla lähtö onnistui jälleen ihan nappiin ja hän nappasi heti lähdössä kymmenen sijaa. Vaikean kelin takia odotettavissaoli kaatumisia ja eipä siitä lähdöstä sitten päästykään kuin ensimmäiseen mutkaan kun ensimmäinen jo poistui joukosta pöpelikön puolelle. Muutenkin oli paljon kaatuneita ja pyörät valuttivat vielä kaiken kukkuraksi öljyäkin radalle, ei ollut helpot olosuhteet todellakaan tässä kisassa.

Vesa veteli kuitenkin hienosti kärkijoukossa ja Mika pääsi mukavasti ohittelemaan ja kipuamaan lähemmäs kärkeä hitaasti mutta varmasti. Hankalaa oli tosin se, että Mikalla ei ollut varikkotaulua, eikä näin ollen tiennyt mitä takana tapahtuu. Niinpä tokavikalla kierroksella Mikan ollessa kuudentena sieltä Ilkka Husu onnistui tunkemaan hetkeksi ohitse ennen kuin Mika onnistui valtaamaan oman paikkansa takaisin. Tokavikalla kierroksella Husu kuitenkin pääsi vielä ohi kun Mikalla kävi joku hazardi siinä nopeassa bussipysäkissä ja pöllytti vähän soraa siinä. Onneksi ei kaatunut ja loput puolitoista kierrosta ajeli sitten kiltisti Husun perässä riskeeraamatta suotta liukkaalla radalla. Se sija otettiin mikä saatiin ja sehän oli seitsemäs. Vesa sen sijaan ei tyytynyt siihen mitä saadaan vaan otti sen minkä halusi eli osakilpailun voiton!! Huippuhomma! :) Lisäksi kun kyseessä oli myös Viron sarjan osakilpailu, niin se tiesi Vesalle toisenkin ykköspalkinnon ja näin mies pääsi teltalle ykköspokaali kummassakin kainalossa. Ja vaikka Mika ei palkintosijoille Suomen cupissa nyt päässytkään, niin Viron sarjassa aika riitti kuitenkin kolmanteen sijaan ja näin ollen teltalla komeili päivän päätteeksi kaikkiaan kolme pokaalia. Niinpä nyt olikin jo hymyä huulessa, Jurva kun meni jurottaessa.

Aika-ajojen kokonaistulokset löytyvät täältä ja kisatulokset tästä linkistä.